Tennisleraren

Timo van Driel

Timo geeft sinds dit najaar les op RLTC. Hij doet dit op de woensdag. Hij is een bekend gezicht van de club. Naast een sponsor kwam hij al in zijn jongere jaren meedoen aan het opentoernooi. Tennis is echt zijn passie naast het bespelen van de sport heeft hij ook zijn eigen tenniswinkel in Dordrecht. Hij is een bekend gezicht met bespannen en doet dit dan ook zowel in Nederland als in het buitenland (roland garros, wimbledon etc). Daarnaast kan hij Kiki Bertens tot zijn vaste klant rekenen. 

 

Jeroen Benard

Ik ben Jeroen Benard geboren Rotterdammer die woonachtig is in Capelle aan den IJssel, 29 jaar en vanaf volgende week een nieuw gezicht als trainer op jullie club.

Ik heb vroeger het bondstraject doorlopen vanaf een jaartje of 10, en daarna een aantal jaar getraind en gespeeld in Vlaardingen op TV Holy. Op mijn 16e jaar ben ik verhuisd naar België om daar te gaan trainen en mijn droom als proftennisser achter na te gaan. Dit heb ik tot mijn 23e gedaan en na vervelende blessures besloten om het coachings vak in te stappen. Dit heb ik met veel plezier gedaan tot het begin van dit jaar. 
 Ik heb veel rondgereisd met de spelers en speelsters waar mee ik over de jaren heb gewerkt. En nu ben ik weer terug thuis en ga ik lesgeven voor Tennis Tuning van Timo van Driel. 
Ik ken Timo al vanaf een jonge leeftijd, en we zijn elkaar vaak tegen gekomen in Nederland, maar ook in het buitenland. En zodoende altijd contact gehouden, en zie nu…

Voor meer informatie over zijn lessen op dinsdag, woensdag en donderdag.

[email protected]

https://tennistuning.nl/tennisles/