Onze sponsoren

LANS advocaten is een ambitieus en gedreven advocatenkantoor gevestigd in Capelle aan den IJssel. Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij LANS Advocaten voor deskundige rechtshulp. Ons doel is het belang van onze cliënten zo goed mogelijk te dienen. Kernwaarden daarbij zijn: daadkracht, creativiteit, betrokkenheid, kwaliteit, deskundigheid en de bereidheid om grenzen op te zoeken.

Iedere advocaat die werkzaam is LANS advocaten is gespecialiseerd in een aantal specifieke rechtsgebieden. Hierdoor is de behandeling van uw zaak altijd in handen van een echte specialist. Omdat er meerdere advocaten met verschillende specialisaties binnen ons kantoor werken, kunt u met vrijwel ieder rechtsprobleem bij ons terecht.

Klik hier voor hun website


Smit en de Wolf is een accountants- en belastingadvieskantoor met vestigingen in Den Haag en Rotterdam. Van starter tot groot MKB-ondernemer bent u voor accountancydiensten, audit, administratieve werkzaamheden of gedegen belastingadvies bij Smit en de Wolf aan het juiste adres.

Smit en de Wolf is door haar meer dan 35-jarige historie een betrouwbare en deskundige partner van het MKB gebleken. Door investeringen in jonge en ondernemende specialisten met ervaring bij verscheidene grotere accountantskantoren, heeft Smit en de Wolf de kwaliteitsslag kunnen maken die heden ten dage van een accountantskantoor mag worden verwacht.
Smit en de Wolf is een full-service accountantsorganisatie met een WTA-vergunning voor wettelijke controleopdrachten alsmede een convenant voor het Horizontaal Toezicht met de Belastingdienst.

Bent u benieuwd hoe Smit en de Wolf ook u of uw onderneming kan bijstaan in uitdagende tijden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Klik hier voor hun website


Aircosuper Klimaattechniek BV werd opgericht op 5 maart 2007, door John Verhagen, een luchttechnisch-expert pur sang, en werkzaam sinds 1987 in de luchttechniek. Door zijn passie voor klimaattechniek heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een professioneel allround luchttechnisch installatiebedrijf.

Of u nu op zoek bent naar een installateur met verstand van klimaattechnische zaken, of u wilt weten welke airconditioning het beste past bij uw leefsituatie. U bent bij Aircosuper Klimaattechniek aan het juiste adres.We bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Wij zijn ervaren in het ontwerpen, leveren en installeren van maatwerk airconditioningsystemen, luchtkanalen, ventilatiesystemen en luchttechniek voor alle mogelijke doeleinden. Ons streven om, na inventarisatie van uw wensenpakket, een oplossing te vinden vormt de basis van onze knowhow.Aircosuper Klimaattechniek beschikt over gediplomeerde specialisten met ruime werkervaring, waarbij technische ontwikkelingen en innovaties met name op het gebied van energiebesparing en gebruikscomfort op de voet wordt gevolgd.

Klik hier voor hun websiteMijn naam is Timo van Driel. Al jaren is tennis mijn grootste passie en ik ben ontzettend blij dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. Zelf speel ik op Dash’35 in Dordrecht.

Ik woon in Dordrecht samen met Renee. In juli 2016 zijn wij getrouwd. Wij hebben twee Flatcoated Retrievers samen, Niila en Noortje.  Naast heerlijk wandelen met de honden en bezig zijn met tennis en alles eromheen, ga ik graag een hapje eten en naar de film. 

Toen ik twaalf jaar was ben ik begonnen met rackets bespannen, omdat ik zelf regelmatig een bespanning kapot sloeg. Op een gegeven moment vond ik het zo interessant, dat ik zelf een bespanmachine heb gekocht. Daarna kwam van het een het ander. Steeds vaker snaren proberen, bespannen voor anderen en uiteindelijk een weg gevonden in mijn dagelijkse werkzaamheden. 

Klik hier voor hun website