RLTC BLITZ open toernooi 2024

06 juni 2024


Ben je de regen van de afgelopen weken ook een beetje zat? Dan is er goed nieuws voor je, want tijdens ons aankomend Open Toernooi kun JIJ in het zonnetje worden gezet na het behalen van een van de eindrondes van dit evenement.

Het RLTC BLITZ Open Toernooi is inmiddels een begrip in REO (Ridderkerk En Omstreken), waar niet alleen mooie prijzen te winnen zijn, maar waar de sportieve en gezellige RLTC-sfeer iedereen altijd een zonnig gevoel geeft.

Je hoeft dus niet naar Rio voor zon, kom gewoon naar REO !!

Het schijnt dat er tijdens ons Open Toernooi ook ergens gevoetbald gaat worden in Europa. Voor de liefhebbers daarvan staat het TV-scherm in onze gemoedelijke kantine ter beschikking en kan er bij elk doelpunt naar hartenlust geproost worden.

Ons Open Toernooi wordt vrijdagavond 5 juli opgeluisterd met een live optreden van The Hammends. Hun allround repertoire zal alle zonnestralen bundelen richting de RLTC-feestzaal, oftewel onze kantine.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door onze zeer gewaardeerde elf sponsoren die je op bijgevoegde poster treft. Een groot woord van DANK aan hen namens iedereen van RLTC.

Nu wil je je natuurlijk meteen aanmelden en dat kan via: DEZE LINK

Mocht het je niet lukken om je in te schrijven via die link, stuur dan een mail met je inschrijving naar [email protected]

Maak hierin kenbaar voor welk onderdeel je je wilt inschrijven. Vanzelfsprekend dient je eventuele partner zich ook aan te melden.

Heb je nog vragen? Laat het ons weten via een mail.

We zien je graag onder de zonnige hemel bij ons Open Toernooi.

Met een sportieve groet,

Toernooi Commissie RLTC (sinds 1928)

Nieuwscategorieën