Opgeven teams voorjaarscompetitie 2020

02 december 2019

Inschrijven Voorjaarscompetitie 2020  

Graag vraag ik uw aandacht voor de voorjaarscompetitie 2020. Vanaf zaterdag 4 april 2020 start de voorjaarscompetitie. Er kan dit jaar gespeeld worden op alle dagen in de week. Er zijn overzichten van de speeldata en de competitiesoorten op de website geplaatst.  

De KNLTB heeft het aanbod van de competitiesoorten op provincie ingedeeld. Raadpleeg het overzicht van het vernieuwde competitieaanbod van Zuid-Holland op de website www.rltc.nl of zie bijlage.  

Ook dit jaar kan er naast de reguliere voorjaarcompetitie ingeschreven worden voor de 8&9-competitie en de landelijke Zomeravondcompetitie.

U kunt dus zowel voor de voorjaarscompetitie als voor deze competities inschrijven.  

8&9-competitie

Deze competitie is bedoeld voor leden die net begonnen zijn of nog nooit competitie hebben gespeeld? We schrijven teams in van minimaal drie spelers/speelsters. Elk team speelt per wedstrijd twee dubbels, waarin alle combinaties mogelijk zijn. De wedstrijden zijn in april en mei, de wedstrijddagen zijn donderdagavond of zondag.  

Landelijke Zomeravondcompetitie.

Deze competitie kan naast de voorjaarscompetitie gespeeld worden. Er wordt gespeeld op de woensdagavond (vanaf 19.00 uur) in mei en juni. Minimaal 4 spelers in een team, elk team speelt 4 dubbels per avond.  

U kunt zich tot uiterlijk 31 december 2019 aanmelden voor de voorjaarscompetitie. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar Hans van Oosten. Graag ontvang ik van de captains de namen van de teamleden en de verlangde competitiesoort. U kunt zich ook individueel aanmelden, ik zoek dan een geschikt team voor u.  

Sportieve groet,

Hans van Oosten VCL

20191028_weekplanner_2020_zuid-holland.pdf compdatavoorjaar2020-def.pdf

Nieuwscategorieën