Nieuwe trainer, bekend gezicht!

24 juni 2019


Het bestuur is onzettend blij te mogen meedelen dat Timo van Driel vanaf 17 juli 2019 aan de slag gaat als trainer bij RLTC. In beginsel zal Timo op de woensdag (avond) les gaan geven. De exacte invulling daarvan hangt uiteraard af van het animo. Wij gaan er vanuit dat er aan interesse geen gebrek zal zijn. Het aantrekken van Timo vormt voor onze vereniging een welkome aanvulling op het trainingsaanbod. Samen met Andrea Buitenkamp zal hij er alles aan doen om zoveel mogelijk in de trainingsbehoefte op onze vereniging te voorzien.

Veel mensen kennen Timo vooral als proffesioneel bespanner. De afgelopen jaren heeft hij op onze jaarlijkse open dag rackets van veel leden bespannen. Daarnaast bespant hij ook rackets van de beste tennissers ter wereld op onder andere Wimbledon, Roland Garros en vele andere bekende toernooien. Timo heeft in het verleden veel tennisles gegeven, echter de laatste jaren kwam het daar niet zo van. Toen de mogelijkheid zich aandiende om bij RLTC les te geven heeft hij enthousiast aangegeven dit avontuur met ons te willen aangaan. Wij zij oprecht blij hem binnen onze vereniging als nieuwe trainer te mogen verwelkomen.

Ben je benieuwd wie Timo van Driel nu precies is. Klik dan op onderstaande korte video of kom langs tijdens ons open toernooi van 8 juli 2019 t/m 14 juli 2019 (excl voorweekend). Timo zal dan geregeld aanwezig zijn om rackets te bespannen. 

Met sportieve groet,

Sam Lodder

(Voorzitter)

 

 

VID-20190622-WA0027.mp4

Categorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 180 419 043

RLTC

Dijkpad 1
2987 VM Ridderkerk