Interne wintercompetitie 2020/21

11 september 2020


De najaars competitie is nog maar net begonnen maar nu willen wij je al op de hoogte brengen van de interne wintercompetitie 2020/21.

Op de eerste maandag van november zullen we starten met deze competitie. Op elke maandag, tot eind maart zal er gespeeld worden in wedstrijden van elk 1 uur. 

Je speelt de competitie als vaste koppel/team.  Je team kan dus bestaan uit meerdere personen, jullie maken dan zelf uit wie wanneer speelt. 

De wedstrijden zullen starten om 19.15, 20.15 of 21.15 uur. Een koppel/team mag alle samenstellingen hebben, dames/heren of gemengd. 

Inschrijven doe je via deze link naar toernooi.nl https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=3216076E-4893-434A-9080-A9ED795363A1

Je schrijft je hier in als koppel, maar bestaat je team uit meerdere personen geef dan de overige namen aan in het opmerkingen veld.

of stuur een email naar [email protected] en geef hier je team op. Wij zullen het dan in toernooi.nl verwerken

Bij je inschrijving via toernooi.nl kan je ook je verhinderingen aangeven op welke maandag(en) je niet kan, doe dit zo voorkom je dat je moet spelen op een maandag wanneer je niet kan. Sta je wel ingedeeld maar kan je toch niet, dan dien je zelf voor een gelijkwaardige vervanger te zoeken. 

De deelnamekosten zijn €7,50 per persoon. Je ontvangt hier als koppel/team een blik tennisballen voor en zullen de avonden hapjes rondgedeeld worden.

De speelschema's zullen via toernooi.nl bekend worden gemaakt.  Indelen zal zoveel mogelijk gebeuren op sterkte!

Voor elke gewonnen wedstrijd win je 2 punten, gelijkspel is 1 punt en verloren betekent 0 punten.

Tot eind december staan de bardiensten ingedeeld, vanaf januari wordt ewr steeds aan een ander team gevraagd de bardienst opzich te nemen. Deze zal dan ingepland worden.

Tot slot:

Tegen onze nieuwe leden zeggen we, geef je op en doe gezellig mee. Heb je geen partner? Geef je dan ook op en dan gaan wij opzoek naar een partner voor je! 

Met sportieve groet,

TC

Nieuwscategorieën