Inschrijving herfstcompetitie 2021 geopend

03 juni 2021


Helaas ging de competitie in het voorjaar niet door.

Te verwachten is dat de competitie in het najaar wel door zal gaan. Dus de competitie welke in het voorjaar gespeeld zou worden is nu in het najaar! 

Het is niet zo dat de teams automatisch ingeschreven staan daarom moeten de teams zich (her)inschrijven voor deze competitie!

Vrijdagavondcompetitie wordt NIET 'om de week' gespeeld

In het najaar is het vanwege de beperkte periode niet mogelijk om 10 weken achter elkaar competitie te spelen. Daarom wordt er op vrijdagavond niet 'om de week gespeeld', zoals dat oorspronkelijk de bedoeling was bij de Voorjaarscompetitie. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat ‘spelen op tijd’ onder spelers niet de voorkeur heeft. Daarom wordt tijdens de KNLTB Competitie 2021 de vrijdagavond op de reguliere wijze georganiseerd: een periode van 7 weken voor zowel de DD, HD en GD teams.

De 8/9 competitie voor de beginnende tennisser

Uiteraard is er ook weer de mogelijkheid om mee te spelen in de 8/9 competitie.

Deze competitie is speciaal bedoeld voor de beginnende speler of spelers zonder wedstrijdervaring. De 8/9 competitie wordt gespeeld op de donderdagavond en per avond zullen er 2 wedstrijden gespeeld worden. Je speelt zowel thuis als uit!

KLIK HIER voor verdere uitleg 8/9 competitie

KLIK HIER voor het aanbod van de competitie

KLIK HIER voor de data van de competitie

Geef jezelf of je team nu op voor 13 juni via [email protected]

Meespelen in 2 teams is toegstaan!

Hopelijk kunnen we veel teams inschrijven!

Sportieve groet,

de TC 

Nieuwscategorieën