Bardiensten

15 juni 2020


Per 1 juli as. zal volgens de planning het clubhuis weer opengaan; dit betekent dat ook de bardiensten weer van start gaan. 

Uiteraard zullen wij alle richtlijnen en adviezen van de KNLTB en het RIVM volgen. Er is al het een en ander in het clubhuis door de AC gedaan. De BC gaat ook nog maatregelen treffen om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.  

(Opnieuw) inplannen bardiensten  

De bardienstplanner staat weer open. Dus had je nog niet voldoende bardiensten ingepland staan plan ze dan in. Voor een aantal van jullie zijn de bardiensten vervallen. Uit het bardienstrooster blijkt dat er echter voor de komende maanden nog bardiensten open staan. Bij deze het vriendelijke verzoek aan diegene waarvan de bardienst(en) zijn vervallen, opnieuw een bardienst in te plannen. Inplannen is vanaf nu mogelijk. Laten we samen ervoor zorgen dat we weer gezellige momenten hebben in en buiten het clubhuis!

Inplannen van je diensten gebeurt via www.rltc.nl/mijn/Tasks  Je dient dan in te loggen met je bondsnummer en je wachtwoord. Mocht je je wachtwoord zijn vergeten, klik dan op wachtwoord vergeten en een nieuw wachtwoord wordt automatisch naar je email gestuurd.

Mocht het je niet lukken neem dan contact op met de barcommissie [email protected]

Voor de nieuwe leden

ben je net lid geworden van RLTC dan hoef je nog geen bardiensten te draaien, maar uiteraard mag dit wel. Het is een leuke manier om de leden te leren kennen. Dus ben je onlangs lid geworden en wil je bardienst draaien laat dit dan weten aan de barcommissie. Zij zullen je dan de eerste keer inplannen samen met iemand zodat je ingewerkt kan worden. 

Kijk ook op onze site voor het barreglement

Dank voor jullie medewerking en tot snel weer in het clubhuis.  

De barcommissie.

Nieuwscategorieën