1 juli bar en clubhuis weer open, kom jij ook op 1 juli een balletje slaan en/of een drankje doen?

29 juni 2020


Vanaf 1 juli mogen het clubhuis en het terras weer geopend worden. Hier zijn we natuurlijk hartstikke blij mee. 

Het bestuur heeft meerdere pogingen gedaan om bij de gemeente toestemming te krijgen om het verkoop eerder te laten beginnen. Maar telkens krijgen wij te horen dat het niet mocht. 

Nu het vanaf 1 juli wel weer mag, zijn er wat regels opgesteld waarmee wij denken op een goede en veilige manier de bar te kunnen openen, met in achtneming van de huidige regelgeving.

Zo zijn er door de AC spatschermen opgehangen en is de bar zo ingericht dat als je gaat bestellen je altijd minimaal anderhalve meter van elkaar staat. 

De BC gaat er voor zorgen dat er voldoende hygiënische middelen aanwezig zijn waarmee de handen gedesinfecteerd kunnen worden. In het clubhuis is een looproute uitgezet. 

Ook vragen wij aan een ieder om zelf je lege fust terug te brengen naar de bar. Hiervoor zal voor de bar een ruimte gecreëerd worden waar dit in verzameld kan worden. 

De betalingen zullen contactloos zijn.

Er zijn hiervoor 3 opties;

  • Betalen met pin. 
  • Betalen met de KNLTB pas
  • Betalen via de KNIP app. (KNIP app van twelve)

Optie 2 en 3 heeft onze voorkeur. Simpelweg dat dit het goedkoopst is voor de club. We betalen namelijk dan geen pintransactie.

Tevens krijg je als je KNLTB pas opwaardeerd via de app een bonus. 

  • €20 opwaarderen = €1,- bonus
  • €40 opwaarderen = €2,50 bonus
  • €60 opwaarderen = €5,- bonus

Hiermee hopen we de bankkosten terug te brengen! En door het gebruiken van de app hoeft de pas niet niet aangeraakt tw worden door de barmedewerker.

De KNLTB pas kan opgewaardeerd worden met de KNIP app, deze is te downloaden voor alle telefoons.

KLIK HIER om uitleg te krijgen hoe de app te instaleren. 

Betalen kan ook via de app. Je kan dan aangeven dat je mobiel wilt betalen. Er verschinjnt dan een QR-code op de display aan de bar, deze kan je dan scannen met de KNIP app en dan is je betaling voldaan! (op 1 juli zal er ook iemand aanwezig zijn in de avond die je uitleg kan geven of kan helpen met de app)

Regelmatig zullen de toiletten en natte ruimtes schoongemaakt worden.  Buiten en binnen zitten mag maar alles met de anderhalve meter regel. Muv leden uit 1 huishouden (versoepelingen en maatregelen RIVM)

De BC vraagt nogmaals aan de seniorleden welke nog geen of niet hun 3 bardiensten hebben ingepland dit alsnog te doen. Word dit niet gedaan dan zal de BC genoodzaakt zijn om bardiensten in te plannen, zodat niemand voor een gesloten deur zal.komen te staan. 

Wij kunnen niet wachten om weer een consumptie te nuttigen voor en na het tennis. Dus kom jij ook op 1 juli een balletje slaan of gezellig alleen een drankje doen?

Heb je nog vragen stel ze gerust aan ons, [email protected]

Met vriendelijke en sportieve groet,

Het Bestuur. 

Nieuwscategorieën